Xenical 120 mg ára

XENICAL

Xenical elrendezésÉs Milyen típusú gyógyszer a xenical és milyen betegségek esetén alkalmazható?

Xenical Ez egy vényköteles gyógyszer, amelyet a chiplapharm arzinemetil gyógyszergyár készített, amely felhasználható az elhízás kezelésére. A hatóanyag az orlisztát, amely az emésztőrendszerben az étellel elfogyasztott zsír körülbelül egyharmadát blokkolja. A Xenical kötődik az emésztőenzimekhez (lipáz), és megakadályozza, hogy lebontják az étellel elfogyasztott zsírokat. Az emészthetetlen zsírok nem szívódnak fel és nem távolíthatók el a szervezetből. A Xenical az elhízás kezelésére javallt alacsony kalóriatartalmú étrenddel kombinálva.

Xenical elrendezés-mit kell tudni a xenical használata előtt?

A xenical megrendelése előtt tisztában kell lennie azokkal a helyzetekkel, amelyekben a xenical használható és nem használható. Ha az alább felsorolt betegségek bármelyikében szenved, nem ajánlott a xenical felírása és alkalmazása, vagy csak az orvos vagy gyógyszerész utasítása szerint.:

  • Allergia az orlisztáttal vagy a xenical komponensek bármelyikével szemben;
  • Krónikus felszívódási zavar,
  • Cholestasis (kóros májfunkció);
  • Terhesség és szoptatás.

A Xenical maximális hatásának elérése érdekében be kell tartani a kezelőorvos által előírt táplálkozási rendet. Mint más súlycsökkentő programok, a túlzott zsír-és kalóriafogyasztás csökkentheti a fogyás hatását.

A Xenical nem alkalmazható gyermekeknél.

Xenical Order-a xenical alkalmazása és adagolása

A xenical-t mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. A xenical szokásos adagja egy 120 mg-os kapszula, amelyet napi három főétkezéssel kell bevenni. A kapszula közvetlenül étkezés előtt, közben vagy egy órán belül bevehető. A kapszulát vízzel kell lenyelni.

A Xenical csak akkor működik, ha az élelmiszer zsírt tartalmaz. Tehát, ha kihagyja a főétkezést, vagy olyan ételt fogyaszt, amely nem tartalmaz zsírt, akkor nem kell Xenical-t enni.

A xenical-xenical rend lehetséges mellékhatásai

A xenical megrendelésekor fontos tisztában lenni a gyógyszer lehetséges mellékhatásaival.

A xenical alkalmazásával kapcsolatos mellékhatások többsége a gyomor-bél traktusra gyakorolt helyi hatásával függ össze. Ezek a tünetek általában enyhék, a kezelés kezdetén jelentkeznek, és különösen a magas zsírtartalmú ételek fogyasztása után észlelhetők.

A xenical leggyakoribb mellékhatásai (általában minden tizedik beteg):

Fejfájás, hasi fájdalom/diszkomfort, őrült székletürítés vagy fokozott őrült székletürítés, laza széklet a szél, olajos váladék, olajos vagy zsíros széklet, folyékony széklet, alacsony vércukorszint (néhány 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő embernél), puffadás, fogászati /ínybetegség, menstruációs rendellenességek, fáradtság.

Ha bármilyen mellékhatást észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt összes lehetséges mellékhatásra vonatkozik.

Xenical elrendezés-xenical Tárolás

Az eredeti csomagolásban, fénytől és nedvességtől védve tárolandó. Ne használja a Xenical-t a palackon feltüntetett lejárati idő után. A nedvességtől való védelem érdekében a tartályt szorosan lezárva kell tartani.

Gyermekektől elzárva tartandó!