Proviron rendelés

PROVIRON

Proviron proés Milyen típusú gyógyszer a Proviron és milyen betegségek esetén alkalmazható?

Proviron Bayer AG Németországból egy gyógyszergyártó cég által gyártott gyógyszer. Hatóanyaga a mesterolone, amely gátolja a szteroid aromatizálást. A férfiaknál a férfi hormon termelése az életkorral csökken. A Proviron tabletta kompenzálja a hormontermelés csökkentését. Ezért a készítmény alkalmas a férfi hormonok elégtelen termelésének kezelésére az endokrin mirigyekben. A Proviron alkalmazható férfi hormonhiány vagy meddőség kezelésére az elégtelen mirigyfunkció miatt.

Proviron Order-mit kell tudni a Proviron használata előtt?

A Proviron megrendelése előtt tisztában kell lennie azokkal az esetekkel, amikor a Proviron használható és nem használható. Ha az alább felsorolt állapotok bármelyike fennáll, nem ajánlott a Proviron felírása és alkalmazása, vagy csak előre, az orvos vagy gyógyszerész utasítása szerint.:

  • prosztatarák,
  • Korábbi vagy jelenlegi májrák,
  • allergia a mesterolonra vagy a gyógyszer egyéb összetevőire.

Azt is meg kell jegyezni, hogy az androgén hormonok nem képesek izomnövekedést vagy fizikai képességek növelését egészséges egyénekben.

Proviron rendelés-Proviron használat és adagolás

A Proviront mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje. Ha nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

A Proviron csak férfi betegeknél alkalmazható.

A másodlagos férfi jellemzők kifejlesztése érdekében ajánlott a Proviron tablettákat naponta 3-2 alkalommal bevenni több hónapig. A fenntartó adag 2-szer naponta 1 tabletta vagy 3-szor 1 tabletta Proviron bizonyítja, hogy hatékony legyen a legtöbb esetben.

A tablettákat egészben kell lenyelni a folyadékkal együtt.

A Proviron order lehetséges mellékhatásai-Proviron

A Proviron megrendelésekor fontos tisztában lenni a gyógyszer lehetséges mellékhatásaival. Mint minden gyógyszer, így a Proviron is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

Elektrolit-és folyadékretenció léphet fel nagy terápiás dózisok mellett, ami ödémát okozhat. A szexuális izgalom bizonyos esetekben fokozhatja a pénisz tartós és fájdalmas erekcióját. Ebben az esetben az adagot csökkenteni kell, vagy a kezelést abba kell hagyni a pénisz károsodásának elkerülése érdekében.

Ha bármilyen mellékhatást észlel, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt összes lehetséges mellékhatásra vonatkozik.

Proviron rendelés-Proviron Store

A dobozon feltüntetett lejárati idő (felhasználható:) után ne alkalmazza ezt a gyógyszert.utolsó.) után. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!