Priligy 30 mg rendelés

PRILIGY

Milyen típusú gyógyszer a priligy és milyen betegségek esetén alkalmazható?

A Priligy a férfiak korai magömlésének kezelésére szolgáló gyógyszer, amelynek hatóanyaga egy olyan vegyület, amelyet eredetileg az Eli Lilly gyógyszergyártó cég fejlesztett ki dapoxetine hydrochloride néven. A korai magömlés a férfiak egyik leggyakoribb szexuális rendellenessége, ami stresszes életmódhoz, idősekhez és kiszolgáltatottakhoz vezet. A Prilegi körülbelül száz százalékkal meghosszabbítja az ejakulációhoz szükséges időt. A gyógyszer tabletta formájában kapható, 30 mg-os és 60 mg-os csomagolásban.

Rangsor: hogyan működik a prilegi?

A prilegi megrendelése előtt fontos tudni, hogy mire használják és mit tartalmaz. A prilegi hatásmechanizmusa egyedülálló. A Dapoxetin hatóanyag késlelteti a vulva motoros reflexének hatását a férfiakban, amely a szervezetben az ejakuláció (ejakuláció) időzítéséért felelős mechanizmus. Ezenkívül a gyógyszer csökkenti az agyban a szexuális stimuláció által termelt szerotonin újrafelvételét, ami szintén késlelteti az ejakuláció kezdetét a nemi közösülés során.

Priligy rangsor: kinek ajánlott a priligy?

A Prilegi olyan férfi betegek számára javallt, akiknek ejakulációja a közösülés során néhány másodperccel a behatolás után következik be. Ennek a rendellenességnek a közös neve a korai magömlés. A Prilegi elsősorban 18-65 éves betegek számára ajánlott.

Prilegi rangsor: kinek nem ajánlott a prilegi?

A Prilegi ellenjavallt szerotonin újrafelvétel-gátlókat vagy más antidepresszánsokat szedő betegeknél, kardiovaszkuláris betegségekben szenvedő betegeknél vagy pacemakert használó betegeknél. A dapoxetin-hidrokloriddal szembeni túlérzékenység esetén a gyógyszer nem alkalmazható. Nem ajánlott alkoholt vagy más anyagokat használni, mivel ezek súlyos szédülést okozhatnak. A Prilegi nem adható nőknek vagy 18 év alatti gyermekeknek.

Priligy rendszer: a priligy mellékhatásai

A prilegi felírásakor fontos tisztában lenni a gyógyszer alkalmazásának kockázataival és mellékhatásaival. A brilegi ritka mellékhatásai lehetnek fejfájás, szédülés vagy álmosság, súlyosabb esetekben látászavarok, asthenia, központi betegség, öngyilkossági gondolkodás, hipotenzió, mánia vagy orrvérzés, és egyes esetekben rohamok fordulhatnak elő.

Kérdezze meg orvosát a mellékhatásokkal kapcsolatos további információkért.

Elrendezés: használható-e a priligy más gyógyszerekkel együtt?

A Priligy nem alkalmazható vérrögök (pl. lofarin), antidepresszánsok vagy szabadidős gyógyszerek kezelésére. A gyógyszer napi dózisát, használatának gyakoriságát, más gyógyszerekkel való alkalmazásának lehetőségét és a kezelés időtartamát csak a kezelőorvos határozhatja meg.