Milgamma tabletta

MILGAMMA

MilgamaÉs Milyen típusú gyógyszer a milgama és milyen betegségek esetén alkalmazható?

Osztrák milgama Ez egy vényköteles gyógyszer, amelyet a wwaj Pharma Ltd. fejlesztett ki. A benfotiamin és a cianokobalamin hatóanyagokat az idegrendszer különböző rendellenességeinek (ideggyulladás, neuropátiák, neuropátiák, polyneuropathia), valamint övsömör, arcidegbénulás, a B1-vitaminhiány által okozott szívizom-károsodás, reumatikus problémák, izomfájdalom, fáradtság és helyreállítási időszakok kezelésére használják. A Milgama felnőtteknek ajánlott. A Milgamma nem ajánlott gyermekek számára.

Milgama kérése-mit kell tudni a milgama használata előtt?

A milgama megrendelése előtt tisztában kell lennie azokkal az esetekkel, amikor a milgama használható és nem használható. Ha az alább felsorolt állapotok bármelyike fennáll, nem ajánlott a milgamma felírása és alkalmazása, vagy csak az orvos vagy gyógyszerész utasítása szerint.:

  • Allergia benfotiaminra, tiaminra vagy cianokobalaminra,
  • Bélelzáródás,
  • Psoriasisban szenvedő betegeknél a milgama-kezelést csak a kockázat-haszon gondos mérlegelése után szabad elkezdeni, mivel a B12-vitamin súlyosbíthatja a bőr tüneteit.

Milgama kezelés-a milgama alkalmazása és adagolása

A milgamma-t mindig a betegtájékoztatóban leírtak szerint, vagy a kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által előírtak szerint szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Az ajánlott adag naponta 4-szer, ha egy tablettát teljesen lefednek (rágás nélkül). Kevésbé súlyos esetekben vagy a gyógyulási időszak alatt napi 1-2 bevont tabletta elegendő. Ha a tünetek 4 nap elteltével nem enyhülnek vagy súlyosbodnak, forduljon orvosához. A bevont lemezt étkezés után egészben, kis mennyiségű folyadékkal kell bevenni.

A Milgamma bevont tabletta felnőtteknek ajánlott. A Milgama nem javasolt gyermekek számára a biztonságosságra és / vagy a hatásosságra vonatkozó adatok elégtelensége miatt.

Milgama rendszer-a milgama lehetséges mellékhatásai

A milgama megrendelésekor fontos tisztában lenni a gyógyszer lehetséges mellékhatásaival. Mint minden gyógyszer, a milgamma is okozhat mellékhatásokat, bár nem mindenki kapja meg.

Ritka mellékhatások:

  • Bélrendszeri rendellenességek (hányinger vagy egyéb),
  • Kiütés, amely pattanásnak tűnik.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a milgamma ricinusolajat is tartalmaz, amely nagy adagokban hányást, hányingert, hasi fájdalmat és hashajtó hatást okozhat.

Hagyja abba a milgama szedését, és azonnal forduljon orvoshoz, ha túlérzékenységi reakció tüneteit tapasztalja, például nehézlégzést vagy az arc, a nyelv, a torok, a csalánkiütés és a bőr viszketését. Az acetilszalicilsavval szembeni allergia kockázata magasabb.

Ha bármilyen mellékhatást észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt összes lehetséges mellékhatásra vonatkozik.

Milgama rendelés-milgama áruház

Az eredeti csomagolásban tárolva, fénytől és hőtől védve, 25 C-ig a vénában. Gyermekektől és látástól elzárva tartandó! A dobozon feltüntetett lejárati idő (felhasználható:) után ne alkalmazza ezt a gyógyszert.