Levitra 10 mg ára

LEVITRA

Feliratkozás: mire jó a levitra?

Mielőtt levitra rendelne, jó tudni, hogy mi ez a gyógyszer és mit tartalmaz. A Levitra olyan gyógyszer, amely a férfiak merevedési zavarainak kezelésére használható, más néven impotencia. A készítmény hatóanyaga a vardenafil-hidroklorid-trihidrát, amelyet a Bayer fejlesztett ki és forgalmaz levitra márkanév alatt.

Rangsor: hogyan fejti ki hatását a levitra?

A szexuális stimuláció eredményeként a test időszakosan guanozin-monofoszfátot (GMP) termel, amely ezután a péniszbe áramlik, hogy az izomgáthoz kapcsolódjon, kibővítve a pénisz artériáit, hogy több vér áramolhasson a péniszbe, ami az erekció állapotát okozza. Az 5-ös típusú foszfodiészteráz (PD5) nevű enzim felelős az erekció felszabadításáért vagy a pénisz relaxációjáért azáltal, hogy szűkíti a pénisz artériáit. A vardenafil azonban gátolja a PD5 enzim aktivitását, így a ciklikus GMP okozhat vért a pénisz artériáinak és izmainak kitöltésében, biztosítva a hosszú távú erekció megőrzését.

Elrendezés: mit kell figyelni a levitra szedésekor?

A gyógyszert éhgyomorra kell bevenni körülbelül 25-60 perccel a nemi közösülés kezdete előtt. A gyógyszert kizárólag vízzel vegye be. A citrom, szénsavas, cukros üdítők növelhetik a levitra mellékhatásait. Az adagot, a kezelés gyakoriságát és időtartamát a kezelőorvosnak kell meghatároznia. A gyógyszer túladagolása nem ajánlott.

Rendelés: ki nem ajánlott levitra-t szedni?

A levitra megrendelésekor világosabbnak kell lennie a levitra által jelentett egészségügyi kockázatokkal kapcsolatban. A 70 évesnél idősebb férfiak esetében a gyógyszert rendkívül óvatosan kell alkalmazni, csak a kezelőorvos utasítása szerint. Retinylis pigmentáris, szembetegség naio, laktóz intolerancia, magas vérnyomás, hipotenzió, instabil angina és szív-és érrendszeri betegségek, valamint súlyos szív-és érrendszeri, máj -, vese-és cerebrovascularis betegségek, 18 év alatti férfiak és nők, a levitra kifejezetten tilos!

Levitra kezelés: levitra mellékhatások

A szildenafil-citrátot tartalmazó gyógyszerek alkalmazása során néha a következő mellékhatások fordulhatnak elő: fejfájás, szédülés, álmosság, homályos látás, bőrpír, allergiás reakció, orrdugulás, orrvérzés, emésztési zavar, mellkasi fájdalom és izomfájdalom. Ha a levitra szedése alatt ezen tünetek bármelyikét észleli, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

Levitra kezelés: a levitra szedése más gyógyszerekkel

Terazozin és induramin) szedő betegeknél az orvos utasítása szerint óvatosan kell alkalmazni az Air throat-ot. Egyes gyógyszerek (például ritonavir, HIV proteáz inhibitorok, cimetidin, ketokonazol vagy eritromicin) növelhetik a szildenafil-citrát vérszintjét, ezáltal fokozhatják káros hatásukat. A levegőben történő borotválkozást nem szabad nitrátot és amil-nitritet tartalmazó gyógyszerekkel használni!