Epherit injekció

EPHERIT

Epherit kinevezéseÉs Milyen típusú gyógyszer az Epherit és milyen betegségek esetén alkalmazható?

Epherit Az Extracto Pharma egy gyógyszergyártó cég által kifejlesztett gyógyszer. Az efedrin hatóanyagot hipotenzió, ájulás, bronchiális asztma, krónikus hörghurut, a légzőközpont bénulása, allergiás betegségek, rövid távú alvási rohamok a nap folyamán, szokatlan mozgások vagy mozgások (például tengeri vagy légibetegség) kezelésére használják más, korszerűbb gyógyszerek által vagy annak hiányában okozott tünetek kezelésére.

Order Epherit-mit kell tudni az Epherit használata előtt?

Az Epherit megrendelése előtt tisztában kell lennie azokkal a helyzetekkel, amikor az Epherit használható és nem használható. Ha az alábbiakban felsorolt állapotok bármelyike fennáll, az Epherit felírása és alkalmazása nem ajánlott, vagy csak előre, orvosa vagy gyógyszerésze utasítása szerint.:

  • Megnagyobbodott prosztata vizeletretenció (prosztata hiperplázia),
  • Cukorbetegség (diabetes mellitus),
  • Szoptatás alatt.

Nem ajánlott a flebitis alkalmazása depresszió elleni gyógyszerekkel (MAO-gátlók) kombinálva, mivel magas vérnyomás támadását okozhatja.

Alkalmazás és adagolás az Epherit számára

Az Epherit-et mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

A felnőttek szokásos adagja 1/2-1 tabletta naponta 3-szor, asztmás roham-1 tabletta. A gyermekek átlagos dózisa 0,5-1 mg testtömeg-kilogrammonként naponta. A tablettát bő folyadékkal (egy pohár vízzel) vegye be. Csak az előírt adagolás alatt használható.

A túladagolás tünetei közé tartozik a magas vérnyomás, szapora szívverés, arrhythmia, hallucinációk és pszichotikus (pszichotikus) reakciók. Vizeletretenció.

Ha elfelejtette bevenni a gyógyszert, a lehető leghamarabb vegye be az ajánlott adagot.

Epherit rendelésének lehetséges mellékhatásai

Az Epherit megrendelésekor fontos tisztában lenni a gyógyszer lehetséges mellékhatásaival. Mint minden gyógyszer, az Epherit is okozhat mellékhatásokat, bár nem mindenki kapja meg.

Gyakori mellékhatások: szorongás, remegés, álmatlanság, zavartság, fokozott ingerlékenység, gyengeség, idegrendszeri rendellenességek, hányinger, hányás.

Egyéb mellékhatások: magas vérnyomás, gyors szívverés, szívritmuszavar, stroke, tüdőödéma, hipotenzió, szívdobogás, fájdalom a szív területén, légzési nehézség, izzadás, nyálfolyás, fejfájás, félelem érzése.

Ha bármilyen mellékhatást észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt összes lehetséges mellékhatásra vonatkozik.

Rendeljen Epherit-áruház Epherit

Az eredeti csomagolásban tárolva, fénytől és hőtől védve, 25 C-ig a vénában. Gyermekektől és látástól elzárva tartandó! A dobozon feltüntetett lejárati idő (felhasználható:) után ne alkalmazza ezt a gyógyszert. A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.